over bureau Verlind

over bureau Verlind

over bureau Verlind

Miriam Verlind | hoofd voor cijfers, ♥ voor mensen

Na mijn opleiding tot registeraccountant heb ik bijna 25 jaar als accountant gewerkt in de financiële en publieke sector. Daar heb ik geleerd dat het oplossen van problemen begint met goed luisteren. Goed luisteren zorgt voor verbinding, voorkomt misverstanden en geeft u de mogelijkheid uw wensen kenbaar te maken.

Naast mijn ervaring als registeraccountant heb ik ook ervaring als bewindvoerder, ben ik gecertificeerd budgetcoach en gecertificeerd nabestaandenbegeleider.

Ik ben zowel empathisch als praktisch ingesteld. Mijn dienstverlening is erop gericht om inzicht en overzicht te brengen in uw unieke situatie. Daarmee kom ik snel tot de kern én oplossing van uw zorgvraag. Het belangrijkste is: u staat er niet alleen voor!

Miriam Verlind | hoofd voor cijfers, ♥ voor mensen

Na mijn opleiding tot registeraccountant heb ik bijna 25 jaar als accountant gewerkt in de financiële en publieke sector. Daar heb ik geleerd dat het oplossen van problemen begint met goed luisteren. Goed luisteren zorgt voor verbinding, voorkomt misverstanden en geeft u de mogelijkheid uw wensen kenbaar te maken.

Naast mijn ervaring als registeraccountant heb ik ook ervaring als bewindvoerder, ben ik gecertificeerd budgetcoach en gecertificeerd nabestaandenbegeleider.

Ik ben zowel empathisch als praktisch ingesteld. Mijn dienstverlening is erop gericht om inzicht en overzicht te brengen in uw unieke situatie. Daarmee kom ik snel tot de kern én oplossing van uw zorgvraag. Het belangrijkste is: u staat er niet alleen voor!

Miriam Verlind

Miriam Verlind | hoofd voor cijfers, ♥ voor mensen

Na mijn opleiding tot registeraccountant heb ik bijna 25 jaar als accountant gewerkt in de financiële en publieke sector. Daar heb ik geleerd dat het oplossen van problemen begint met goed luisteren. Goed luisteren zorgt voor verbinding, voorkomt misverstanden en geeft u de mogelijkheid uw wensen kenbaar te maken.

Naast mijn ervaring als registeraccountant heb ik ook ervaring als bewindvoerder, ben ik gecertificeerd budgetcoach en gecertificeerd nabestaandenbegeleider.

Ik ben zowel empathisch als praktisch ingesteld. Mijn dienstverlening is erop gericht om inzicht en overzicht te brengen in uw unieke situatie. Daarmee kom ik snel tot de kern én oplossing van uw zorgvraag. Het belangrijkste is: u staat er niet alleen voor!

Miriam Verlind

waarom u kiest voor bureau Verlind

betrokkenheid

Betrokkenheid is emotionele verbinding. Meeleven, meedenken en nog belangrijker: meevoelen.

persoonlijk contact

Ik denk graag met u mee om uw administratieve zaken zo optimaal mogelijk te regelen. Samen zoeken we naar de beste oplossing.

heldere kernwaarden

Ik werk vanuit de kernwaarden betrouwbaarheid, deskundigheid en compassie. Vanuit deze kernwaarden bied ik maatwerk aan mensen met een zorgvraag rondom overlijden en nalaten.

transparantie en integriteit

Volledige openheid is de basis voor vertrouwen. Daarom wordt u altijd op de hoogte gehouden van de voortgang en ontvangt u een uitgebreide rapportage over de uitgevoerde werkzaamheden.

waarom u kiest voor bureau Verlind

betrokkenheid

Betrokkenheid is emotionele verbinding. Meeleven, meedenken en nog belangrijker: meevoelen.

persoonlijk contact

Ik denk graag met u mee om uw administratieve zaken zo optimaal mogelijk te regelen. Samen zoeken we naar de beste oplossing.

heldere kernwaarden

Ik werk vanuit de kernwaarden betrouwbaarheid, deskundigheid en compassie. Vanuit deze kernwaarden bied ik maatwerk aan mensen met een zorgvraag rondom overlijden en nalaten.

transparantie en integriteit

Volledige openheid is de basis voor vertrouwen. Daarom wordt u altijd op de hoogte gehouden van de voortgang en ontvangt u een uitgebreide rapportage over de uitgevoerde werkzaamheden.

onze werkwijze

Wilt u begeleiding voor of na overlijden? Bij bureau Verlind weet u precies waar u aan toe bent.

intake

We verkennen gratis en vrijblijvend uw situatie. Waar heeft u hulp bij nodig?

plan

De uit te voeren werkzaamheden worden met u besproken.

begroting

U ontvangt een begroting en weet precies waar u aan toe bent.

uitvoering

Bent u akkoord? Dan starten wij met onze dienstverlening.

professionaliteit

Mijn certificeringen en lidmaatschappen staan garant voor kwaliteit en professionaliteit.

professionaliteit

Mijn certificeringen en lidmaatschappen staan garant voor kwaliteit en professionaliteit.

laat u ontzorgen

Bel ons als u vragen heeft. U kunt ook een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.